Hanne Verbruggen praat haar mond voorbij en verklapt het geslacht van haar baby showbizz
showbizz

Hanne Verbruggen praat haar mond voorbij en verklapt het geslacht van haar baby

Hanne Verbruggen praat haar mond voorbij en verklapt het geslacht van haar baby

Je zal het ondertussen al wel weten, maar Hanne is in blijde verwachting van haar eerste kindje. In december mag ze de kleine spruit verwelkomen. Veel meer weten we niet, maar nu lijkt ze per ongeluk het geslacht van haar baby'tje te verklappen.

Hanne slaagt er als de beste in om haar zwangerschap te combineren met haar job als K3’tje. Vorig weekend speelden ze vijf shows in Den Haag, dit weekend zes in Rotterdam. Niet veel mensen doen het haar na. “Alles gaat goed. Ik ben blij dat de shows weer begonnen zijn en dat het allemaal lukt”, laat ze weten aan RTL Boulevard.

Als Hanne aan het optreden is, laat de baby niet van zich horen. Pas ’s avonds, als het K3’tje eindelijk rustig is, begint de kleine spruit volop te bewegen. “Ik denk dat 'ie dan denkt: ah, eindelijk. Maar voorlopig blijft 'ie heel rustig", gaat Hanne verder.

En die woorden zijn op zijn minst gezegd opvallend. Fans zijn er zeker van: Hanne krijgt een jongetje. “’Ie? Is het een jongen?”, “Oh, ik hoor precies dat het een jongetje is” en “Nu Hanne ‘ie zegt, denk ik dat het een jongen wordt”, schrijven ze overtuigd in de reacties. Nog even geduld, in december weten we het zeker.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws