James Cooke breekt met Gert Verhulst: "Had het er moeilijk mee" showbizz
showbizz

James Cooke breekt met Gert Verhulst: "Had het er moeilijk mee"

James Cooke breekt met Gert Verhulst: "Had het er moeilijk mee"

Naast zijn wederhelft Dorian Liveyns is er nog een andere man in James’ leven: Gert Verhulst. De twee waren amper nog zonder elkaar op het scherm te zien. Nu gaan ze opvallend genoeg hun eigen weg uit, maar is er meer aan de hand?

Gert en James zijn allebei terug te zien op Play4. Maar wel apart deze keer. Gert is zijn eigen talkshow, ‘De Tafel van Vier’, begonnen en James schittert binnenkort in het gloednieuwe programma ‘Extreme Makeover Vlaanderen’. Daarmee zijn de wegen tussen Gert en James voorlopig gescheiden.

“Ik had het er wel moeilijk mee, want we hebben heel veel jaren samen op de boot of in de studio gezeten”, geeft James toe in HLN Showbits. Maar hij beseft ook wel dat het hoog tijd werd. “Ooit komt er een moment waarop je beslist om eens je eigen ding te doen”, klinkt het.

Of de twee boezemvrienden in de toekomst nog gaan samenwerken, is een groot vraagteken. Maar één ding is zeker: James is niet van plan om ooit met Gert te concurreren. Niet met een eigen talkshow en ook niet met zijn gloednieuwe productiehuis Backstage. “We komen zelfs niet aan de enkels van Studio 100”, lacht James. “Maar we gunnen elkaar het beste”, voegt hij eraan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws