Toekomstplannen van Marthe en Julia bij K3 stemmen manager niet gelukkig showbizz
showbizz

Toekomstplannen van Marthe en Julia bij K3 stemmen manager niet gelukkig

Toekomstplannen van Marthe en Julia bij K3 stemmen manager niet gelukkig

Terwijl Hanne, die in december moet bevallen, een paar dagen rust nam, gingen Marthe en Julia langs bij verschillende radiostations om K3’s nieuwste single te promoten. Ook zij waren daar eerlijk over hun toekomstplannen.

Marthe en Julia hebben enkele drukke dagen achter de rug. Zij trokken heel België en Nederland rond om hun nieuwste single ‘Vleugels’ te promoten. Ondertussen zat Hanne thuis op de bank uit te rusten voor de komende K3-shows. Hanne is namelijk zwanger, maar begint het ook niet stilaan te kriebelen bij de andere K3’tjes?

Toch wel. Zowel Marthe als Julia dromen ervan om net als Hanne mama te worden. Dat vertelden ze bij Radio2. Ze moesten er bij Ann&Daan een vriendenboekje invullen. Op de vraag "Dit wil ik later worden" antwoordden ze allebei resoluut: “Mama”.

Wie weet volgt er binnenkort dus een tweede K3-baby. "Ik denk dat het management van K3 nu flauwvalt", gooit Daan op tafel. "Ik zie onze manager daar inderdaad even neergaan. Hij trekt een beetje bleek weg, jongens”, grapt Marthe verder.

Populair

Laatste nieuws