-->

Jamie-Lee Six krijgt bakken kritiek na verschijning in 'Beste Kijkers'

Jamie-Lee Six krijgt bakken kritiek na verschijning in 'Beste Kijkers'
Zondag 2 Oktober 2022 - 19:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Jamie-Lee Six is steeds vaker op de buis te zien. Het ziet ernaar uit dat de influencer een van de vaste VTM-gezichten wordt. Woensdag was ze nog te zien in ‘Beste Kijkers’ en dat heeft voor heel wat commotie gezorgd.

Jamie-Lee Six raakte vooral bekend door haar deelname aan ‘De Verraders’. Momenteel is ze elke donderdag op VTM te zien in ‘Het Jachtseizoen’. Bovendien speelt ze al sinds het prille begin mee in ‘D5R’. Steeds vaker zien we de influencer en actrice opduiken op onze schermen.

En daar zijn veel kijkers niet zo happig op. “Weeral die Jamie-Lee”, schreef iemand op Twitter toen de actrice woensdag te gast was in ‘Beste Kijkers’. “Sinds ‘De Verraders’ zie je haar plots in allerlei verschillende programma’s. Ik heb het er niet voor", klinkt het.

En daar hebben ze een duidelijke reden voor. Velen lijken niet te begrijpen wat Jamie-Lee precies doet en waarom ze bekend is. “Geen idee waarom zij eigenlijk een BV is’ en “Het is maar een influencer”, lezen we. Gelukkig zijn deze reacties eerder een uitzondering en kan Jamie-Lee steeds rekenen op de steun van haar vele fans.

TAGS  I  Jamie-Lee Six