-->

Enorm slecht nieuws voor Sven Ornelis na bloedonderzoek: "Echt gevaarlijk"

Enorm slecht nieuws voor Sven Ornelis na bloedonderzoek:
Zondag 2 Oktober 2022 - 17:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Een ongeruste Sven Ornelis ging afgelopen week op bezoek bij de dokter omdat hij problemen heeft met zijn gezondheid. Daar kreeg hij helaas ook geen goed nieuws te horen.

Sven Ornelis was afgelopen week plots heel erg duizelig en had een enorm hoge bloeddruk. Hij was er niet gerust in en trok meteen naar de dokter. En dat werd hoog tijd ook. Zijn dokter trok meteen aan de alarmbel.

“Ik moet dringend mijn levensstijl weer veranderen”, schrijft Sven nu op zijn blog 'Would Be Chef'. Het verdict: meer bewegen, meer rusten en vooral gezonder eten en minder wijn drinken. Een echte bourgondiër zijnde, vindt hij dat natuurlijk erg jammer. “Maar zo’n hoge bloeddruk is gewoon te gevaarlijk”, besluit hij.

Ook is hij boos op zichzelf omdat hij enkele jaren geleden zo zijn best heeft gedaan om af te vallen. “De laatste keer dat hij me gewogen had, was in 2016 en toen woog ik 76 kilo. Vandaag weeg ik opnieuw 97 kilo”, schrijft hij ongerust. “Pilletjes tegen de hoge bloeddruk zijn één ding, en die helpen mij intussen wel al goed, maar ik moet ook echt dringend weer tien kilo of meer kwijt zien te raken.”

TAGS  I  Sven Ornelis