Kürt Rogiers doet verrassende onthulling over exit in 'Familie': dít is de reden showbizz
showbizz

Kürt Rogiers doet verrassende onthulling over exit in 'Familie': dít is de reden

Kürt Rogiers doet verrassende onthulling over exit in 'Familie': dít is de reden

Kürt Rogiers schittert momenteel in de theatershow van de ‘Ketnet’-reeks ‘Nachtwacht’. Veel mensen dachten dan ook dat hij daarom uit ‘Familie’ verdween. Maar niets lijkt minder waar.

Kürt duikt momenteel op heel wat verschillende plaatsen op, behálve in ‘Familie’. Zo is hij te zien in ‘De Schaal van Pascale’ en ‘I Can See Your Voice’, maar sinds kort ook in de gloednieuwe theatershow van ‘Nachtwacht’. Toch blijkt dit niet de reden te zijn waarom zijn personage Lars uit ‘Familie’ verdween.

Hij heeft namelijk helemaal niet zelf voor zijn exit gekozen. “Dat is echt volgens het scenario”, legt Kürt uit in HLN Showbits. “Daar heeft men bedacht: ‘we moeten hem eruit schrijven zodat we nu een broeihaard aan verschillende verhaallijnen kunnen creëren’”, gaat de acteur verder.

Gelukkig voor de fans mogen we Kürt binnenkort terugverwachten in de soap. “Op het gepaste moment keert Lars terug”, klinkt het. Onlangs deelde de acteur trouwens nog een foto waarop hij na zijn tijdelijke exit opnieuw op de set stond.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws