Troubles in paradise in 'Blind Getrouwd' duiken niet alleen bij Lien en Joren op showbizz
showbizz

Troubles in paradise in 'Blind Getrouwd' duiken niet alleen bij Lien en Joren op

Troubles in paradise in 'Blind Getrouwd' duiken niet alleen bij Lien en Joren op

De vier koppels uit ‘Blind Getrouwd’ zijn samen op huwelijksreis vertrokken. Vanavond staat hen iets unieks te wachten. Alle koppels gaan aan boord van de Love Boat.

Een groot jacht en een idyllisch landschap. De ideale formule om te ontspannen dus, maar ook om te polsen hoe de andere koppels ervoor staan. En dan blijkt dat het toch niet overal rozengeur en maneschijn is. Zo begint ook Jana moeilijkheden te ondervinden.

Haar onzekerheden spelen haar parten. “Ik geniet 70 procent”, geeft ze toe aan haar wederhelft Christiaan. “De andere 30 procent is afzien. Ik heb een superlaag zelfbeeld en ik ben hier aan boord met allemaal vlotte mensen, van wie twee vrouwen enorm knap zijn”, klinkt het. Gelukkig probeert Christiaan haar zelfbeeld op te krikken.

Ook spraakwaterval Joren is stilgevallen. Lien vindt hem te druk en daar probeert hij nu aan te werken. Hij grapt dat hij zijn Facebookstatus moet veranderen naar ‘Het is ingewikkeld’. “En als we eerlijk zijn is het bij ons allemaal ingewikkeld, hé”, zegt Jana. En dat stelt Lien ongelooflijk gerust. “Het helpt zeker als Joren mopjes maakt, maar het is ook fijn dat de anderen bevestigen dat het bij hen ook niet altijd rozengeur en maneschijn is”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws