Aaron Blommaert verklapt eindelijk of hij en Gloria Monserez een koppel zijn showbizz
showbizz

Aaron Blommaert verklapt eindelijk of hij en Gloria Monserez een koppel zijn

Aaron Blommaert verklapt eindelijk of hij en Gloria Monserez een koppel zijn

Gloria Monserez is smoorverliefd. Een tijdje geleden liet weten dat ze de liefde van haar leven had ontmoet. Dit grote nieuws heeft de geruchten over haar en Aaron Blommaert alleen maar versterkt.

Gloria Monserez houdt de lippen normaal stevig op elkaar als het op haar liefdesleven aankomt. Maar nu is ze smoorverliefd en dat wil ze niet onder stoelen of banken steken. In Humo vertelde ze dat ze niet langer single is, maar over de naam van haar nieuw vriendje, zwijgt ze in alle talen.

Er leek geen twijfel over mogelijk te zijn: Aaron Blommaert moet wel het nieuwe vriendje van Gloria zijn. Die roddels deden zelfs voor Gloria’s nieuws al de ronde. Aaron geeft voor eens en altijd uitsluitsel op de vraag die heel Vlaanderen bezighoudt. Gloria en Aaron zijn niet meer dan gewoon goede vrienden.

"Gloria heeft in een interview weleens verteld dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden, maar ik moet jullie teleurstellen: ik ben het niet", moet Aaron bekennen in Flair. "Ik snap wel dat mensen ons een mooi koppel zouden vinden, want we komen goed overeen. Ze is een toffe collega", klinkt het. Hij is dan ook dolgelukkig voor Gloria en wenst haar alle geluk toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws