Zien: Hanne straalt met bolle babybuik in K3's nieuwe videoclip en betovert fans showbizz
showbizz

Zien: Hanne straalt met bolle babybuik in K3's nieuwe videoclip en betovert fans

Zien: Hanne straalt met bolle babybuik in K3's nieuwe videoclip en betovert fans

Hanne Verbruggen moet in december bevallen van haar eerste kindje, maar dat houdt haar niet tegen om alles op alles te zetten voor haar job. In de nieuwste videoclip schittert niet alleen het roodharige K3'tje, maar ook haar bolle buikje.

K3’s nieuwste single ‘Vleugels’ is een enorm succes. Marthe en Julia trokken Vlaanderen en Nederland rond om hun nummer te promoten, terwijl Hanne een paar dagen welverdiende rust nam. Ze moet namelijk voor zichzelf en voor de baby zorgen, vinden haar mede-K3’tjes.

Vorige week lieten de meisjes ook de bijhorende videoclip op de wereld los. Daarvoor was Hanne natuurlijk wel van de partij. Een geslaagde videoclip waarin de K3’tjes met z’n viertjes stralen. Alle aandacht gaat in de video namelijk maar naar één iets: Hannes zwangere buikje.

Daarmee doet ze duizenden harten smelten. “Hanne, jij held”, “Wauw, powervrouw” en “Hanne straalt met haar buikje”, willen de K3-fans kwijt. “Respect Hanne, hoe jij dit nog doet met je zwangerschap”, bedenkt iemand zich.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws