-->

Na 13 jaar huwelijk verrast Stephanie Planckaert iedereen: "Eindelijk zover"

Na 13 jaar huwelijk verrast Stephanie Planckaert iedereen:
Maandag 3 Oktober 2022 - 13:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Stephanie Planckaert gaf dertien jaar geleden het jawoord aan Christopher Timmerman. Hoewel ze al een hele tijd getrouwd zijn, doet ze nu een verrassende onthulling.

Stephanie en Christopher maken eindelijk werk van iets dat dertien jaar geleden al had moeten gebeuren: hun huwelijksreis. “Eindelijk is het zover”, schrijft Stephanie op Instagram. “Hoelang we hier al over praten, bespaar ik jullie, maar als je weet dat we getrouwd zijn in 2009, kan je het zelf wel even uitrekenen”, lacht ze.

Ze zochten daarvoor een plekje waar ze volledig tot rust konden komen en van lekker eten en gezellige straatjes konden genieten. Hoe authentieker, hoe beter. En wie zoekt, die vindt. De tortelduifjes vlogen naar Lindos in Griekenland en hebben daar nu de tijd van hun leven in een luxueus hotel met spa.

Ook over hun kinderen willen ze wat kwijt. “Met de kids gaat het trouwens fantastisch, die zijn in de beste handen en hadden er veel minder moeite mee dan ik had verwacht”, aldus Stephanie. Haar boodschap aan alle mama’s en papa’s: niet twijfelen dus. “Ik denk dat we dat vaker moeten doen, zo op huwelijksreis gaan”, grapt ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie planckaert (@stephanieplanckaert)