-->

Ella Leyers spreekt klare taal over haar toekomst met Rik Verheye

Ella Leyers spreekt klare taal over haar toekomst met Rik Verheye
Maandag 3 Oktober 2022 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Een maand geleden ontplofte het internet door een verrassing van formaat. Vlaanderen was een showbizzkoppel rijker: Ella Leyers en Rik Verheye. Nu blijkt dat Ella een duidelijke visie heeft op haar relatie met de acteur.

Van maandag tot donderdag presenteert Ella Leyers ‘De Ideale Wereld’ op Canvas. Afgelopen week was Pedro Elias te gast. Het ging onder andere over discriminatie op de huurmarkt, over hoe mensen met een Marokkaanse naam minder kans maken. Pedro stelt Ella daarom een wel heel opmerkelijke vraag.

Hij vraagt haar of ze in een relatie zit. En zoals iedereen inmiddels weet, is dat effectief het geval. Ella is meteen ook heel duidelijk over haar toekomst met Rik. Pedro vraagt namelijk of ze kinderen wil. En ja hoor, de twee willen heel graag een kindje samen.

Of het kindje een Belgische naam zou krijgen of - in functie van het onderzoek - een Marokkaanse, daar heeft ze dan nog geen beslissing over genomen. "Ik vind Marokkaanse namen wel heel mooi", bedenkt Ella zich. “Dat is wel al eens in mij opgekomen”, klinkt het.

TAGS  I  Ella Leyers  I  Rik Verheye