'The Voice'-winnares Grace doet opmerkelijke bekentenis: "Kon mezelf niet zijn" showbizz
showbizz

'The Voice'-winnares Grace doet opmerkelijke bekentenis: "Kon mezelf niet zijn"

'The Voice'-winnares Grace doet opmerkelijke bekentenis: "Kon mezelf niet zijn"

Vrijdag ging het nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ van start. Vorig jaar mocht Grace Khuabi zich nog tot welverdiende winnares kronen. In ‘Generation M’ vertelt de jonge zangeres nu openhartig over die periode in haar leven.

Waar alles op het grote podium van ‘The Voice’ voor Grace van een leien dakje liep, was dat in haar persoonlijke leven niet echt het geval. De zangeres voelde zich namelijk enorm buitengesloten op school. “Na het vierde middelbaar werden de klassen helemaal veranderd. En dan kwam corona en creëerde iedereen zijn eigen bubbeltje”, klinkt het.

En dat viel Grace enorm zwaar. “Iedereen is meer met zichzelf bezig of met de personen waar ze zich comfortabel bij voelen”, gaat de zangeres verder. Ze slaagde er maar niet in om zich weer bij een groep aan te sluiten. Hoe hard ze ook haar best deed. “Dan blijf ik liever alleen dan me te mengen in zo’n groep”, besluit ze.

En dat heeft Grace jammer genoeg helemaal veranderd als persoon. “Ik was vroeger juist een heel uitbundig en aanwezig persoon”, vertelt ze. Dat was plots veel minder het geval. Ze kreeg zelfs schrik om dingen te zeggen in de les. “Ik was echt niet meer mezelf. Ik ging ook echt niet meer graag naar school”. Ze is erg blij dat ze haar verhaal even kwijt kon en hoopt een inspiratie te zijn voor anderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws