Joren uit 'Blind Getrouwd' wordt woedend op Lien: "Lapt ze me geen tweede keer" showbizz
showbizz

Joren uit 'Blind Getrouwd' wordt woedend op Lien: "Lapt ze me geen tweede keer"

Joren uit 'Blind Getrouwd' wordt woedend op Lien: "Lapt ze me geen tweede keer"

De huwelijksreis van Joren en Lien was al niet spetterend begonnen, maar gisteren kende die even een serieus dieptepunt. Een ongelukkig incident van Lien maakte bij Joren heel wat nijdigheid los.

Joren heeft in ‘Blind Getrouwd’ een heel korte nacht achter de rug. Nadat zijn wederhelft Lien hem uit hun hotelkamer buitengesloten had, kon hij niet anders dan in een ligzetel aan het zwembad te slapen. “Lien had de kaart van de deur. Ik dacht dat ze me via het schuifdeur ging binnenlaten.” Niet dus, en dat werd haar niet bepaald in dank afgenomen.

“De volgende ochtend was Joren wat geprikkeld. Dat zou ik zelf ook zijn, moest ik een nacht op ligstoel hebben doorgebracht. Maar het was écht een groot misverstand”, zegt Lien. Zij heeft er naar eigen zeggen dus niets mee te maken. “Leugen nummer één is een feit”, grapt Joren. Maar voor hem blijft het toch zuur. “Je gaat toch kijken en denkt: 'Waar is mijn man gebleven?’. Ik heb mijn typisch komische schwung eraan gegeven, maar ik had wel iets van: 'Als je me dat nog eens lapt, komt het niet goed’.”

Gelukkig kunnen ze het al snel wat achter zich laten. De goede wil tussen Joren en Lien is nog niet verdwenen. De volgende ochtend voerden ze er een openhartig gesprek over, gevolgd door een dikke knuffel. Toch gaat er precies nog heel wat moeten gebeuren voor de vonk tussen hen zal overslaan.

Verhitte discussie

Dat Joren boos was om dit bizarre incident, zou ook het hotelpersoneel niet ontgaan zijn. Het personeel vertelde aan Het Laatste Nieuws dat er zelfs een hevige discussie volgde. Maar dat ontkennen Joren en Lien resoluut. “Ik heb geen enkel idee van waar ze dat halen, er zijn nooit zware woorden gevallen”, aldus Lien.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws