-->

Huwelijksreis Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman abrupt onderbroken

Huwelijksreis Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman abrupt onderbroken
Dinsdag 4 Oktober 2022 - 09:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman gaven elkaar dertien jaar geleden het jawoord. Na al die jaren is het eindelijk zover: de twee vertrokken op hun lang uitgestelde huwelijksreis. Toch moesten ze al snel weer het vliegtuig op.

Hoewel ze er de tijd van hun leven hebben, moesten ze zondag plots het Griekse eiland verlaten. Maar niet richting huis, richting Londen. Christopher nam namelijk deel aan een grote marathon in de Engelse hoofdstad. Daar moest hun huwelijksreis even voor wijken.

Christopher wilde die 42 kilometer koste wat het kost afleggen in minder dan drie uur. En zo gezegd, zo gedaan. Na precies 2 uur en 57 minuten liep hij over de finish. “Zó trots”, schrijft Stephanie op Instagram. En ook Eddy Planckaert is erg onder de indruk en laat weten dat hij fier is op zijn schoonzoon. “Marathon van Londen in 2 uur en 57 minuten, niet slecht zou ik zeggen”, schrijft hij.

Gelukkig was de tussenstop in Londen maar van korte duur. Dezelfde dag nog vlogen de tortelduifjes terug naar Griekenland om hun huwelijksreis in stijl verder te zetten.

Bron: Instagram Stories

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door eddy planckaert (@planckaerteddy)