Zo reageerde het vriendje van Julia Boschman op de pijnlijke Metejoor-geruchten showbizz
showbizz

Zo reageerde het vriendje van Julia Boschman op de pijnlijke Metejoor-geruchten

Zo reageerde het vriendje van Julia Boschman op de pijnlijke Metejoor-geruchten

Het was misschien wel dé roddel van de zomer: Julia Boschman zou meermaals vreemdgegaan zijn met Metejoor. De hele heisa had niet alleen een serieuze impact op Julia. Ook haar vriendje Ben moest eraan geloven.

“Ik wist dat er vervelende dingen bij 'bekend zijn' hoorden, maar ik hoopte dat het niet zover hoefde te komen”, vertelde Julia eerder in Het Laatste Nieuws. “De mensen die er voor mij toe doen, weten hoe het zit. Daarnaast maakt het voor mij niets uit wat de rest van de wereld denkt.” Klaar en duidelijk.

Maar toch sloegen die roddels in als een bom, zeker bij Julia’s vriend Ben. De hele situatie was enorm vervelend voor hem, maar hij heeft geen seconde aan Julia getwijfeld. Dat vertelt het blonde K3’tje nu in Dag Allemaal. “Oké, er wordt over gebabbeld, maar het is snel weer overgewaaid. Ik heb daar niet zo veel last van gehad”, klinkt het.

“Ik kan wel wat hebben, zoiets maakt je alleen maar sterker. En eigenlijk heb ik lak aan die roddels”, besluit Julia in Dag Allemaal. Ook Marthe is er niet over te spreken. “Och, wat bezielt mensen om dat soort geruchten te verspreiden? Wij weten wat de waarheid is en vooral wat níet de waarheid is”, zegt ze. Gelukkig staan hartsvriendinnen Hanne en Marthe steeds voor Julia klaar.

Populair

Laatste nieuws