Evi Hanssen kondigt geweldig nieuws aan: "Het is mijn allereerste keer" showbizz
showbizz

Evi Hanssen kondigt geweldig nieuws aan: "Het is mijn allereerste keer"

Evi Hanssen kondigt geweldig nieuws aan: "Het is mijn allereerste keer"

Nu Evi Hanssens moeder ongeneeslijk ziek is, maakt de presentatrice niet altijd gemakkelijke tijden door. Gelukkig heeft ze binnenkort iets waaraan ze zich kan optrekken.

Op Instagram kondigt Evi haar allereerste solo theatertour aan. Twee jaar geleden stopte de presentatrice met alcohol drinken. Haar ervaringen schreef ze al neer in haar boek ‘Sinds ik niet meer drink’. Maar na meer dan 20.000 verkochte exemplaren en bakken vol positieve reacties kon een theatervoorstelling niet uitblijven.

Sinds ik niet meer drink, duik ik het theater in! Met klamme handjes en bonzend hart kondig ik mijn eerste solo theatercollegetour aan”, schrijft Evi op Instagram. Met de nodige dosis humor neemt ze je mee in haar verhaal. Wie is Evi zonder dat gezellige glas in haar handen en welke beproevingen komen er op haar pad?

“De voorstelling is geen pleidooi tegen alcohol”, maakt ze duidelijk. “In de foyer kan je gewoon alcohol kopen. Sterker nog: je mag je drankje meenemen in de zaal”, grapt ze. Evi start eind oktober met haar theatervoorstelling in Nederland. In 2024 pas zal ze ook rondtrekken in België.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws