Grote barsten bij Jana en Christiaan in 'Blind Getrouwd': "Gaat niet lukken" showbizz
showbizz

Grote barsten bij Jana en Christiaan in 'Blind Getrouwd': "Gaat niet lukken"

Grote barsten bij Jana en Christiaan in 'Blind Getrouwd': "Gaat niet lukken"

Brecht en Dziubi lijken voorlopig het best op weg te zijn. Tussen Joren en Lien en Jiri en Florence leek het eerder al wat stroef te verlopen. Ook bij Jana en Christiaan, die nochtans een vliegende start namen, beginnen de eerste strubbelingen op te duiken.

Jana struggelt nogal met haar lage zelfbeeld. Dat helpt de zaak niet bepaald vooruit. “Ik zit in een experiment waarbij ik me moet openstellen voor Christiaan, maar ik merk dat ik op dit moment alleen met mezelf bezig ben”, vertelt ze. Ze is te veel beginnen nadenken en nu is ze naast haar eigen uiterlijk ook vastgelopen op dat van Christiaan.

“Ik zie wel waarom ze ons gematcht hebben, maar qua uiterlijk is het niet de man voor wie ik zelf zou kiezen”, moet Jana van het hart. En daarom ging ze ook een pijnlijk gesprek aan met haar kersverse echtgenoot toen de camera’s even weg waren. En dat kwam hard binnen bij Christiaan. Hij reageerde ineens veel feller dan anders, precies waar Jana bang voor was.

“Dan brengt dit alles niet meer op en dan gaat het ook niet meer lukken”, zei Christiaan nogal kort door de bocht. Hij was dan ook erg geschrokken. “Ik ben een ijdele jongen en vind uiterlijk belangrijk”, klinkt het. “Toen Jana zei dat ik haar type niet was, nam ze mijn zelfvertrouwen helemaal weg.” Toch is het kwaad volgens hen nog niet geschied. “Het is nu gezegd. Ik hoop weer met een propere lei te beginnen”, besluit Jana.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws