Jitske Van de Veire verbaast met eerlijke foto: "Vroeger zou ik dat verstoppen" showbizz
showbizz

Jitske Van de Veire verbaast met eerlijke foto: "Vroeger zou ik dat verstoppen"

Jitske Van de Veire verbaast met eerlijke foto: "Vroeger zou ik dat verstoppen"

Op Instagram heel wat stof doen opwaaien, dat kan Jitske Van de Veire als de beste. Op foto’s van haar lichaam of met haar vriendin krijgt ze af en toe heel wat kritiek te verduren. Deze keer laat Jitske zich van haar eerlijkste kant zien.

Jitske Van de Veire deelt op Instagram nu een foto waarop ze zichzelf toont zoals ze is. Geen filter, geen make-up. Gewoon Jitske pur sang. Dat past volledig binnen het idee van bodypositivity waar ze zich zo voor inzet. "Vroeger zou ik de kringen en de opgezwollen oogleden verstopt hebben. Nu mag je zien dat ik mens(elijk) ben", schrijft ze onder haar selfie.

En dat terwijl ze zelf eigenlijk slecht in haar vel zit. Bij de foto deelt ze een enorm eerlijke boodschap met haar volgers. "Ik huilde deze ochtend nog, elke dag. Mijn slaap is nihil en mijn PMS gaat hard", geeft ze openlijk toe.

Gelukkig mag ze deze keer mag wel op heel wat positieve reacties rekenen. Haar volgers prijzen hoe kwetsbaar Jitske zich durft op te stellen. "Bedankt om ervoor te zorgen dat ik me niet alleen voel", "Je bent prachtig naturel, geen make-up nodig" en "Pure schoonheid", luidt het in de commentaren. "Puur natuur en altijd jezelf zijn. Je bent zo'n mooi mens. Ik hou daarvan", moet iemand van het hart.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws