Eva De Roo toont voor het eerst haar zoontje en hij verovert iedereens hart showbizz
showbizz

Eva De Roo toont voor het eerst haar zoontje en hij verovert iedereens hart

Eva De Roo toont voor het eerst haar zoontje en hij verovert iedereens hart

Eva De Roo en Jan Paternoster mogen zich trotse ouders noemen van twee zoontjes. Begin dit jaar zette Eva nog haar zoontje Arto op de wereld. Nu krijgen we hem voor het eerst te zien.

In januari hoorden we het heuglijke nieuws dat Eva De Roo voor de twee keer mama geworden was. Een tweede zoontje, Arto, mocht het gezin vervoegen. Tot nu toe is ze er altijd in geslaagd om haar kindjes buiten de media te houden.

Om hun privacy te beschermen, bedekte ze hun gezichtjes op elke foto die ze op haar social media plaatste. Nu komt daar voor het eerst verandering in. Speciaal omdat de kleine Arto vandaag negen maanden oud is, krijgen we hem volledig te zien.

En wat een schatje is het. In de reacties worden moeder en zoon overspoeld met hartjes. “Wat een cutie”, “Zo schattig” en “Mooi stelletje”, wil iedereen kwijt. “Je vergat zijn gezicht te bedekken”, grapt een van haar volgers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws