Astrid Stockman onthult pikante details over seksleven: "Dát vind ik opwindend" showbizz
showbizz

Astrid Stockman onthult pikante details over seksleven: "Dát vind ik opwindend"

Astrid Stockman onthult pikante details over seksleven: "Dát vind ik opwindend"

Astrid Stockman komt misschien over als een verlegen type, maar dat is ze zeker niet. Zo verklapt de zangeres in een nieuw interview meer details over haar seksleven.

Drie jaar geleden zorgde de deelname van Astrid Stockman aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ voor haar doorbraak bij het grote publiek. Nu verschijnt ze opnieuw in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Daarnaast wist ze ook een interview met Humo te strikken, waarin ze haar 7 hoofdzonden opbiecht.

Als Astrid aan haar zonden denkt, kan ze het niet laten om over seks te beginnen. Ze onthult dat ze niet houdt van losse flodders. “Dat type ben ik nooit geweest. Ik kan seks niet strippen tot iets louter fysieks”, bekent ze. “Dat anonieme, dat jachtige, dat inwisselbare… Het zegt me niets”, voegt ze toe.

Ze legt ook uit waarom dat haar niets doet: “Seks is er voor mij niet puur voor de fysieke ontlading." Volgens haar heb je daar ook geen man voor nodig. “Opwinding is een lege huls als er niet ook emotie bij komt kijken”, bekent ze. Ze valt op een man die van een gesprek iets kan maken dat het alledaagse overstijgt. “Dát vind ik opwindend”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws