-->

De kont van Jamie-Lee Six op nieuwe foto gaat met alle aandacht lopen: "Juicy"

De kont van Jamie-Lee Six op nieuwe foto gaat met alle aandacht lopen:
Woensdag 5 Oktober 2022 - 13:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Jamie Lee-Six deelt op Instagram opnieuw enkele foto’s van zichzelf. Haar volgers lijken alleen maar aandacht te hebben voor haar achterste.

Jamie-Lee Six is naast insider bij TAGMAG ook een influencer. Daarom post ze op sociale media geregeld plaatjes van zichzelf. En soms zijn die ook heel uitdagend. Zo toonde ze onder meer enkele speelse bikinifoto’s van haar vakantie in Turkije, maar ook beelden van een fotoshoot in pikante lingerie.

Nu post Jamie-Lee weer enkele kiekjes op Instagram. Echter heeft ze deze keer wel meer kleren aan, want ze toont dat ze een nieuw roos setje draagt. De influencer laat graag de volledige outfit zien, langs voor en achter, en dat zorgt voor heel wat commentaren. Ze krijgt niet enkel reacties op de outfit, maar ook op haar lichaam.

De meeste van haar volgers laten allemaal lieve berichtjes achter. “Oooh, knap!”, “Zo’n mooie foto’s en zo’n mooi setje”, “Wat een schoonheid”, en “Zo schattig”, klinkt het onder andere. Echter valt bij sommigen vooral haar poep op: “Alleen jammer van die ‘juicy’ op je kont, zonder die was het helemaal af", laat iemand weten.

 

TAGS  I  Jamie-Lee Six