Eddy Planckaert zet zoon Francesco op een wel heel unieke manier in de kijker showbizz
showbizz

Eddy Planckaert zet zoon Francesco op een wel heel unieke manier in de kijker

Eddy Planckaert zet zoon Francesco op een wel heel unieke manier in de kijker

Op Instagram laat Eddy Planckaert enkele leuke foto’s zien. Bovendien is hij zijn gevoel voor humor nog lang niet verloren, want hij deelt ook iets over zijn zoon Francesco.

Ook Eddy Planckaert denkt aan Werelddierendag. Op die bijzondere dag leggen baasjes hun dieren extra in de watten. Vaak posten ze dan ook enkele leuke kiekjes op sociale media en dat doet Eddy ook. “Mijn beestjes”, schrijft hij bij de fotoreeks die hij deelt op sociale media.

Eddy toont met trots zijn een hele verzameling plaatjes van zijn dieren en dat lijken zijn fans heel leuk te vinden. “De vrijheid van jullie dieren is het mooiste”, “Mooi die beestjes”, “Wat een leven, zalig”, “Paradijs”, “Schitterend” en “Die beestjes hebben een warme thuis”, reageren ze.

Eddy heeft ook nog een grapje verstopt in zijn bericht. Zo toont hij op het einde nog beelden van Francesco. Dat zorgt voor heel wat hilariteit bij Eddy’s volgers. “Mooie verzameling. De laatste is een uniek soort” en “Wat voor beestje is die laatste Eddy?”, klinkt het in de commentaren. Sommigen reageren dan weer met enkele lachende smileys.

Populair

Laatste nieuws