Nederlandse prinses Amalia krijgt bijzonder veel kritiek: "Wrijf het er maar in” Royalty
Royalty

Nederlandse prinses Amalia krijgt bijzonder veel kritiek: "Wrijf het er maar in”

Nederlandse prinses Amalia krijgt bijzonder veel kritiek: "Wrijf het er maar in”

Prinses Amalia krijgt heel wat commentaar op een nieuwe foto. Nederlanders zijn enorm hard voor haar én haar familie.

De Nederlandse koninklijke familie deelde op Werelddierendag een nooit eerder geziene foto van prinses Amalia op Twitter. Zo krijgen we de Nederlandse kroonprinses te zien samen met haar paard Mojito. De foto werd genomen in de Koninklijke Stallen bij het Paleis Noordeinde in Den Haag.

Het is al langer bekend dat Amalia houdt van paardrijden. Toch zorgt de nieuwe foto voor heel wat commentaar. “Leuk en nu een foto van mensen die naar de voedselbank gaan”, “Het paard van ons geld”, “Mag wat kosten en de medemens zit in de kou en kan zijn voedsel niet meer betalen” en “Zeker weer door ons betaald”, reageren verschillende mensen.

Ze vinden het dus niet kunnen dat de familie opschept over haar dure hobby, terwijl er een energiecrisis aan de gang is. In Nederland komt er steeds vaker kritiek op de royals, want de koningsgezindheid daalt zienderogen. Toch nemen sommigen het ook op voor de prinses. “Jammer deze reacties”, “Wat een vreselijke reacties” en “Als volwassene een meisje van 18 belachelijk maken”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws