Ziggy uit 'K2 zoekt K3' zit erg diep: "Haatreacties na de dood van mijn papa" showbizz
showbizz

Ziggy uit 'K2 zoekt K3' zit erg diep: "Haatreacties na de dood van mijn papa"

Ziggy uit 'K2 zoekt K3' zit erg diep: "Haatreacties na de dood van mijn papa"

Ziggy Krassenberg onthult dat het niet zo goed met hem gaat. Hij krijgt namelijk nare dingen te horen na het overlijden van zijn vader.

Ziggy kennen we nog van het tv-programma ‘K2 zoekt K3’. Zijn verschijning kreeg heel wat aandacht, maar hij schopte het niet zo ver in de wedstrijd. Ondertussen is Ziggy aan zijn solocarrière aan het werken, maar hij doet het even rustig aan na enkele moeilijke weken. Dat vertelt hij in TV-Familie.

Zijn vader is recent overleden op 61-jarige leeftijd. “Hij was tot voor kort hartstikke gezond. Plots ging het minder goed met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis terecht en zijn lichaam gaf het ineens op”, zegt Ziggy. Echter is de dood van zijn vader niet het enige dat hem erg raakt.

Hij heeft namelijk heel gemene reacties gekregen na de begrafenis. Ziggy zong op de ceremonie een liedje dat zijn papa graag hoorde en deelde daar later een video van op sociale media. "Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren’, heel erg”, bekent Ziggy.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws