Christiaan uit 'Blind Getrouwd' verklapt toekomstplannen: "Helemáál klaar voor" showbizz
showbizz

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' verklapt toekomstplannen: "Helemáál klaar voor"

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' verklapt toekomstplannen: "Helemáál klaar voor"

Ook bij Christiaan en Jana duiken nu de eerste problemen op in ‘Blind Getrouwd’. Toch denkt Christiaan al na over de toekomst, want hij heeft grote plannen.

Jana en Christiaan namen een snelle start in ‘Blind Getrouwd’, maar nu ervaren ook zij enkele moeilijkheden. Zo worstelde Jana al met haar zelfbeeld, waardoor ze zich nog niet zo goed kan openstellen voor Christiaan. Daarenboven biechtte ze ook op dat ze niet zot is van zijn uiterlijk en dat schoot bij Christiaan dan weer in het verkeerde keelgat.

Echter hebben de twee dat uitgepraat, vertelt Christiaan in TV-Familie. “Ik kan het Jana niet kwalijk nemen dat ik haar type niet helemaal ben”, zegt hij. Nu de twee dat hebben uitgeklaard, zijn ze klaar voor de volgende stap. Na de huwelijksreis gaan ze samenwonen en dat is de eerste keer voor Christiaan. “Laat maar komen. Ik ben klaar om me te settelen”, bekent hij.

Ook geeft hij toe dat hij al droomt van gezinsuitbreiding. “Als ik mensen met hun kinderen bezig zie, ben ik altijd een beetje jaloers. Want ik wil dat ook heel graag”, onthult hij. Of Jana de vrouw wordt die hem een kind zal schenken, moet nog duidelijk worden. “Ik kan wel al verklappen dat ik absoluut niet ongunstig tegenover het krijgen van een kindje zou staan", vertelt Christiaan

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws