Zangeres Camille heeft zeer droevig nieuws: "Jammer genoeg" showbizz
showbizz

Zangeres Camille heeft zeer droevig nieuws: "Jammer genoeg"

Zangeres Camille heeft zeer droevig nieuws: "Jammer genoeg"

Camille is misschien wel de populairste artieste van het moment. Daardoor beseft ze ook als de beste dat ze opofferingen moet doen voor haar carrière.

Het gaat enorm goed met Camille. Nadat ze bekend is geworden door ‘#LikeMe’, is ze nu hard aan haar solocarrière het werken. En dat harde werk wordt beloond, want de zangeres scheert hoge toppen. Haar nummers worden heel vaak beluisterd en ze treedt bijna overal in België op.

In een interview met Story praat ze niet alleen over de positieve kanten, maar ze onthult ook een grote keerzijde aan beroemd zijn. “Ik hoor of zie mijn vrienden heel weinig”, bekent de zangeres. “Ik heb er jammer genoeg geen tijd voor. Ik ben letterlijk elke dag aan het werk", legt ze uit. "Maar er is wel veel begrip”, voegt Camille toe.

Toch is dat niet nieuw voor de artieste, want ze zit al sinds haar zestiende in de showbizz. “Ze weten dat ik soms van de aardbol verdwijn”, klinkt het. Ze vertelt ook dat ze nog vaak genoeg iets hoort van haar beste vrienden. En dat is voldoende voor haar, want ze zou haar oude, normale leventje nooit meer terug willen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws