Camille Dhont blaast iedereen van zijn sokken met ongelooflijke aankondiging showbizz
showbizz

Camille Dhont blaast iedereen van zijn sokken met ongelooflijke aankondiging

Camille Dhont blaast iedereen van zijn sokken met ongelooflijke aankondiging

Je kan er niet omheen. Overal waar je gaat, hoor of zie je Camille Dhont. Goed nieuws voor de fans nu, want ze zal wel degelijk nóg vaker in je woonkamer opduiken.

Binnenkort krijgt Camille een eigen docureeks bij VTM. Maar dat is lang niet alles. De zangeres heeft de hoofdrol beet in een gloednieuwe muzikale telenovelle. Die zal in 2024 op de buis te zien zijn en is de opvolger van de razend populaire telenovelle ‘Lisa’.

De titel van de reeks lost de zangeres nog niet. Maar we weten wel al waarover het zal gaan: een jong, getalenteerd meisje met een ijzersterke stem. Niet erg verrassend dus dat Camille de hoofdrol wist te strikken. De rol is op haar lijf geschreven. Al wordt haar personage wel gedwongen haar talent voor zichzelf te houden, terwijl ze niets liever dan grote podia veroveren.

“Het is echt een heel mooi sprookje”, verklapt Camille. “De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen. Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe nu opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws