-->

Het gaat niet goed met Nicole Josy: "We moeten genieten nu het nog kan"

Het gaat niet goed met Nicole Josy:
Donderdag 6 Oktober 2022 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vlaanderens sympathiekste showbizzkoppel kreeg de afgelopen tijd heel wat tegenslagen te verwerken. Terwijl Nicole herstelt van kanker, werd ook nog eens de vreselijke ziekte van Alzheimer bij haar vastgesteld.

Zeven jaar geleden namen ze samen afscheid van het grote podium, maar af en toe neemt Hugo nog eens een rolletje voor zijn rekening. Momenteel schittert hij in de theatervoorstelling ‘Het Spook van de Operette’. Maar het koppel blijft onafscheidelijk. Nicole is als trouwste fan bij elke repetitie én voorstelling van de partij.

50 jaar al zijn ze samen en gewoon om álles samen te doen. Daarom houdt Hugo Nicole nu ook liever aan zijn zijde. “Ze mag niet meer alleen thuis blijven. Ik zou anders te ongerust zijn”, vertelt hij in HLN Showbits. Ze willen dan ook nog zoveel mogelijk samen zijn. “Carpe diem, je weet nooit wat er gaat komen”, aldus Hugo. “We moéten wel genieten. Er gaat een moment komen dat we dat niet meer kunnen.”

En genieten doen ze nog volop. Zodra Hugo’s voorstellingen achter de rug zijn, staat er heel wat qualitytime op de agenda. “Dat moet, nu het nog kan”, besluit Hugo. In november trekt het koppeltje naar Londen. De volgende bestemmingen zullen Parijs en Disneyland zijn. En dat is nog maar het begin van hun bucketlist.

TAGS  I  Nicole Josy  I  Hugo Sigal  I  Nicole & Hugo