-->

Trouwe kijkers van 'Lisa' krijgen enorm slecht nieuws te horen

Trouwe kijkers van 'Lisa' krijgen enorm slecht nieuws te horen
Donderdag 6 Oktober 2022 - 21:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Momenteel is het vierde seizoen van ‘Lisa’ weer op de buis. En dat belooft nog spannend te worden. Maar helaas hebben de makers geen goed nieuws voor de trouwe kijker.

Vanochtend raakte nog bekend dat zangeres Camille Dhont binnenkort zal schitteren in een gloednieuwe muzikale telenovelle op VTM. Volgend jaar beginnen de opnames en in 2024 is de reeks te zien op alle schermen.

Maar goed nieuws voor de fans van Camille betekent slecht nieuws voor de fans van ‘Lisa’. Hun favoriete telenovelle wordt daarom van de buis gehaald. De reeks met Camille, waarvan de titel nog onbekend is, is effectief bedoeld als opvolger van ‘Lisa’. VTM wil de twee series niet door elkaar laten lopen.

Het is duidelijk dat het concept van de telenovelle aanslaat bij het grote publiek. ‘Lisa’ mag elke dag op zo’n 400.000 live kijkers rekenen. Een ijzersterk marktaandeel dus voor VTM. Hoewel het sprookje van Lisa nog niet helemaal uitverteld is, wordt de stekker er toch uitgetrokken en wil VTM experimenten met een splinternieuw verhaal.

TAGS  I  Lisa  I  Tinne Oltmans