Laura Tesoro en haar vriend Jordan hebben groot nieuws over volgende stap showbizz
showbizz

Laura Tesoro en haar vriend Jordan hebben groot nieuws over volgende stap

Laura Tesoro en haar vriend Jordan hebben groot nieuws over volgende stap

Laura Tesoro is ondertussen al meer dan vier jaar van straat. In 2018 vond ze het geluk bij Jordan Butler en het is nog steeds grote liefde. Misschien zijn de tortelduifjes zelfs toe aan een volgende stap.

Laura Tesoro was woensdagavond te gast in 'Beste Kijkers' en had daar een wel heel duidelijke boodschap voor haar soulmate. Als presentatrice Nathalie Meskens een fragment van een trouwfeest toont, richt ze zich tot Laura. “Laura, ga jij ooit trouwen, denk je?”, vraagt ze.

En daar moet de zangeres geen seconde over nadenken. "Ja", antwoordt Laura als de bliksem met een brede glimlach op haar gezicht. "Allee, dat hoop ik toch.” Laura hint dat ze duidelijk klaar is voor de volgende stap. "Met andere woorden: waar zit hij?", grapt Nathalie.

Haar vriend Jordan is aanwezig in de backstage en zal deze niet mis te verstane boodschap in ieder geval niet ontgaan zijn. Maar Laura laat blijken dat hij maar al te goed weet dat ze met hem wil trouwen. “Maar ik moet hem er af en toe eens aan herinneren", lacht ze. “Nee, nee, geen druk, sjoeke", klinkt het.

Populair

Laatste nieuws