Rachel Hazes gaat over de schreef en nu moet ook zoon André eraan geloven showbizz
showbizz

Rachel Hazes gaat over de schreef en nu moet ook zoon André eraan geloven

Rachel Hazes gaat over de schreef en nu moet ook zoon André eraan geloven

Rachel Hazes wordt helemaal gek. Eerst deelde ze al een harde klap uit aan haar dochter Roxeanne en nu is André aan de beurt.

Er lijkt geen einde te komen aan de drama bij de familie Hazes. Eerder besloot Rachel al om haar dochter te ontvolgen op Instagram na een uit de hand gelopen ruzie en nu flikt ze André ook weer iets. Het leek echter voor lange tijd goed te gaan tussen Rachel en haar zoon, want ze vierden recent nog dat André 1 jaar clean is.

Het is al langer bekend dat Rachel een boek aan het schrijven is over haar eigen leven. Volgens haar staan daar schokkende onthullingen in, ook over haar familie. André liet al weten dat hij niet wil meewerken aan haar boek en hij wil ook niet dat ze iets over hem schrijft. Rachel leek daar rekening mee te houden, tot nu dus.

Rachel laat nu weten dat haar boek bijna af is en dat er niets in staat over André. Maar er staat wel een brief in die hij aan zijn moeder schreef. Volgens Rachel is die brief heel persoonlijk en dat zij die nu gaat publiceren in haar boek zorgt voor heel wat frustratie bij André. Het is nog niet duidelijk of André aanwezig zal zijn op de presentatie van haar boek.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws