K3 komt compleet onverwacht uit de hoek: "Dit scenario ligt op tafel" showbizz
showbizz

K3 komt compleet onverwacht uit de hoek: "Dit scenario ligt op tafel"

K3 komt compleet onverwacht uit de hoek: "Dit scenario ligt op tafel"

Marthe en Julia zijn de laatste tijd al vaker als K2 op stap geweest. Terwijl zij overal hun nieuwste single ‘Vleugels’ gingen promoten, moest het derde K3’tje Hanne even platte rust nemen.

Over een kleine twee maanden verwacht Hanne haar eerste kindje. Af en toe durft ze al eens een pauze in te lassen om voor zichzelf en haar kleine spruit te zorgen. En dat is broodnodig, want nog tot eind december staat een hele reeks K3-shows ingepland. Of hoogzwangere Hanne het einde van de tour zal halen, is nog maar de vraag.

“We zoeken momenteel naar een oplossing voor wanneer Hanne niet meer meekan”, vertelt Julia aan RTL Boulevard. Komt er misschien een back-up K3’tje ter vervanging van Hanne? Dat zaait twijfel bij Marthe. “Is Hanne wel zomaar te vervangen en wie ga je daar dan zetten?”, vraagt ze zich af.

Want die persoon zou op heel korte tijd namelijk alles moeten kunnen wat Hanne doet. Maar het zou ook zomaar eens kunnen dat K3 een pauze moet inlassen als Hanne vroegtijdig wegvalt. “Dat scenario ligt inderdaad op tafel, maar laat ons hopen dat dat niet gaat gebeuren”, wenst Marthe. Voorlopig gaan ze ervan uit dat Hanne nog wel een tijdje meedraait.

Populair

Laatste nieuws