Frans Bauer kan zijn woede niet langer beheersen: "Naar de politie” showbizz
showbizz

Frans Bauer kan zijn woede niet langer beheersen: "Naar de politie”

Frans Bauer kan zijn woede niet langer beheersen: "Naar de politie”

Frans Bauer die kwaad is, is een beeld dat nog niet veel mensen hebben gezien. Op zijn Instagram onthult hij wat er aan de hand is terwijl hij voor het politiekantoor staat.

Frans Bauer, de Nederlandse volkszanger, deelt meestal heel leuke filmpjes op zijn sociale media. Echter heeft hij deze keer iets minder leuk nieuws te verkondigen, want het is een hele bizarre dag voor hem. “Nou voor de eerste keer in mijn leven ga ik een politiegebouw betreden”, vertelt hij in een filmpje.

Waarom hij juist naar het politiekantoor gaat, is nog niet volledig duidelijk. Wel is zeker dat Frans heel kwaad is. “Ik ben niet gauw boos te krijgen, maar het is toch gelukt om dat te veroozaken”, bekent de zanger. “Mijn lach is alvast verdwenen”, voegt hij toe.

Daarna post hij ook nog een foto van het politiekantoor als hij een verklaring aan het afleggen is. “Als ik al mijn koffie niet opdrink, dan zijn de rapen echt gaar! Het stoom komt uit mijn oren”, schrijft hij. Ook deelt hij dat hij binnenkort zal uitleggen wat er echt aan de hand is. Wij zijn benieuwd!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws