Danira Boukhriss heeft een nieuw lief en het is geen onbekende showbizz
showbizz

Danira Boukhriss heeft een nieuw lief en het is geen onbekende

Danira Boukhriss heeft een nieuw lief en het is geen onbekende

Danira Boukhriss Terkessidis zendt voor eens en altijd de geruchten over haar en Kobe Ilsen de wereld uit. De presentatrice stelt haar nieuwe liefje voor. En we hebben hem al eerder op de televisie gezien.

Danira is in zwijm gevallen voor de charmes van Ward Kerremans. Deze acteur kan je kennen van ‘Billie vs Benjamin’ en ‘Glad IJs’. Zo is Vlaanderen in één klap een hot showbizzkoppel rijker. Het nieuws raakte eerder toevallig bekend tijdens de voetbalpodcast ‘MIDMID’, waarin Ward te gast was.

Ward werd er namelijk niet alleen aangekondigd als acteur en grote fan van Manchester United, maar ook als dé nieuwe vriend van Danira. Meer wil het kersverse koppeltje er nog niet over kwijt, maar ze bevestigen het heuglijke nieuws wel, net zoals VRT al deed. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Het enige obstakel lijkt voorlopig de afstand tussen de tortelduifjes te zijn. Ward woont namelijk nog in Amsterdam, dicht bij de moeder van zijn kindje. Maar daar zal het koppel wel raad mee weten. Bovendien wordt Danira zo meteen ook tot plusmama gekroond. Al staat ze wel te popelen om een eigen gezinnetje te hebben. Dat gaf ze eerder al eens toe in Het Laatste Nieuws.

Populair

Laatste nieuws