Drama voor Béa uit 'Blind Gekocht', Jani Kazaltzis steekt hart onder de riem showbizz
showbizz

Drama voor Béa uit 'Blind Gekocht', Jani Kazaltzis steekt hart onder de riem

Drama voor Béa uit 'Blind Gekocht', Jani Kazaltzis steekt hart onder de riem

Slecht nieuws voor de trouwe ‘Blind Gekocht’-kijkers. Zij moeten het volgend seizoen zonder hun favoriete makelaar Béa Vandendael stellen. Zij moet voor haar gezondheid noodgedwongen een pauze inlassen.

“Na 4 seizoenen en 29 spannende huisaankopen heb ik, met veel pijn in het hart, besloten om een ‘Blind gekocht’-pauze in te lassen”, laat Béa weten op sociale media. “Ik ben heel diep moeten gaan en dat heeft nu zijn tol geëist”, geeft ze toe. Nu moet ze noodgedwongen minder hooi op haar vork nemen. “Een ontzettend moeilijke beslissing, maar het is gewoon belangrijk om mijn gezondheid nu even op de eerste plaats te zetten.”

Béa hielp 'Blind Gekocht'-deelnemers de afgelopen vier seizoenen aan hun droomwoning. In het vijfde seizoen is ze dus niet meer van de partij. Maar dat betekent geen definitief afscheid. Ze heeft er altijd veel plezier aan beleefd, dus ze ziet wel wat de toekomst brengt, klinkt het.

Presentator Jani Kazaltzis hoopt alleszins dat ze snel terugkeert. Hij heeft een hartverwarmende videoboodschap voor haar. "Hey lieve Béa, ik wilde even zeggen dat ik je heel graag zie en dat ik echt ontzettend hard genoten heb om samen met jou 'Blind Gekocht' te maken”, zegt hij. “Ik wens je al het goede toe. Heel veel liefde. Je moet altijd je hart volgen en wij, wij zullen er altijd zijn voor jou.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws