Zo gaat het nu écht tussen Klaasje en de andere twee K3'tjes Hanne en Marthe showbizz
showbizz

Zo gaat het nu écht tussen Klaasje en de andere twee K3'tjes Hanne en Marthe

Zo gaat het nu écht tussen Klaasje en de andere twee K3'tjes Hanne en Marthe

Bijna een jaar geleden nam Julia Boschman de K3-fakkel van Klaasje Meijer over. Ze doet het niet alleen fantastisch op het podium, ook met Hanne en Marthe heeft de nieuwe blondine een enorm goede band. Maar wat betekent dit voor Klaasje?

Eind vorig jaar verliet Klaasje K3 en dat lijkt een afgesloten hoofdstuk. Ze sloot klassieke muziek opnieuw in haar armen en dook al in verschillende tv-projecten op. Bovendien heeft ze op Instagram gebroken met haar K3-leven. Ze ontvolgde haar voorgangers Karen, Kristel en Josje en ook Julia moest eraan geloven.

Maar Hanne en Marthe verwijderde ze niet uit haar leven. Zij zitten duidelijk wel nog in haar hart. "Ze kwam afgelopen weekend wel kijken naar onze show in Rotterdam", vertelt Marthe in Nederlandse Weekend. Op bijzondere momenten mogen we zeker zijn de K3’tjes elkaar nog horen. "Ze stuurde ons voor de première in Nederland nog een berichtje om ons succes te wensen", aldus Marthe.

Ook voor de zwangerschap van Hanne liet Klaasje ongetwijfeld van zich horen. In december verwacht het roodharige K3’tje haar eerste kindje. Momenteel schittert ze nog op het podium, maar wat als ze plots wegvalt? De K3’tjes zijn volop op zoek naar een oplossing. Misschien kan Klaasje een tijdelijke comeback maken? "Ik weet niet of Klaasje dat ziet zitten", bedenkt Marthe zich.

Populair

Laatste nieuws