-->

Tinne Oltmans onthult of ze binnenkort de overstap maakt naar 'Familie'

Tinne Oltmans onthult of ze binnenkort de overstap maakt naar 'Familie'
Maandag 10 Oktober 2022 - 09:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Tinne Oltmans zien we momenteel nog dagelijks schitteren in de telenovelle ‘Lisa’ op VTM. Die verdwijnt binnenkort jammer genoeg van de buis. Maar wat is de actrice daarna van plan?

Normaal zou ‘Lisa’ maar één seizoen tellen, maar de telenovelle bleek zo’n enorm succes dat er wel een vervolg moest komen. Ook hoofdrolspeelster Tinne Oltmans is razend populair bij de kijker. Maar mooie liedjes duren niet lang. Binnenkort moet de reeks plaatsmaken voor de gloednieuwe telenovelle rond Camille.

HLN Showbits polste daarom naar de toekomstplannen van Tinne. Aangezien ‘Lisa’ opgenomen wordt in oude studio’s van ‘Familie’, had de journalist één prangende vraag. Of ze een rol in ‘Familie’ zou zien zitten. Maar dat is niet het geval. Zelf zou ze liever high end-fictie doen, eens een zwaardere rol in een grote Vlaamse serie. “In een soap vrees ik dat ik weer een lichtere rol zou moeten spelen”, legt de actrice uit.

“Ik heb zin om mensen eens op een andere manier te raken, om een ander verhaal te vertellen”, besluit Tinne. Bovendien wil ze zich voorlopig ook echt op haar muziek focussen. Eerder dit jaar bracht ze haar nieuwe hit ‘Wat Je Doet Met Mij’ uit. Daarmee trad ze onder andere al op bij ‘Tien Om Te Zien’. Het ziet ernaar uit dat we dus nog meer van de zangeres mogen verwachten.

TAGS  I  Tinne Oltmans  I  Lisa  I  Familie