-->

Jiri moet wat van het hart over zijn 'Blind Getrouwd'-avontuur: "Ik tel echt af"

Jiri moet wat van het hart over zijn 'Blind Getrouwd'-avontuur:
Maandag 10 Oktober 2022 - 10:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Jiri Punt doet een straffe onthulling over zijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’ Hij heeft het namelijk erg moeilijk en nu vertelt hij ook waarom.

Jiri, de inspecteur bij de federale wegpolitie, stapte in het huwelijksbootje met Florence Vandoorne. Toen de twee elkaar voor de eerste keer zagen, zat de match precies meteen goed. Nu de koppels terug naar huis vertrekken na een prachtige huwelijksreis, moet Jiri toch wat van het hart over zijn ervaring. 

Hij vertelt aan Het Laatste Nieuws dat hij het erg moeilijk heeft. Hij kan namelijk niet zo goed overweg met de media-aandacht. “Ik ben toch echt aan het aftellen naar de laatste aflevering”, bekent hij. “Nu moeten wij een beetje ondergedoken zitten en geheimzinnig doen tegen iedereen”, voegt hij toe. 

Dat is niet eenvoudig voor hem, want hij kan niet zo goed liegen. “Maar ik probeer het wel deze keer”, geeft hij toe. Verder is hij ook benieuwd naar de nieuwe afleveringen, want dat is ook nieuw voor hem. Jiri onthult wel nog niets over zijn huwelijk met Florence en of de twee nog samen zijn. In het programma gaat het koppel nu eindelijk samenwonen.

TAGS  I  Jiri Punt  I  Blind Getrouwd