-->

Nieuwe relatie van André Hazes zet Nederland in rep en roer: "Slimme promostunt"

Nieuwe relatie van André Hazes zet Nederland in rep en roer:
Maandag 10 Oktober 2022 - 13:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

André Hazes heeft opnieuw de liefde gevonden. Enkele juicekanalen verkondigde het grote nieuws, maar zou dat opgezet spel kunnen zijn?

Roddeltante Yvonne Coldeweijer had groot nieuws vorige week. Ze deelde namelijk enkele beelden van André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah op het vliegtuig richting Dubai. Echter blijkt nu dat de twee al langer samen zijn, want ze leerden elkaar al kennen in augustus. Is het toevallig dat het nieuws net nu naar buiten komt?

Op de video zien we André kijken naar zijn telefoon, terwijl hij zegt: “Hoe weet zij dat nou?” Daarmee verwijst hij naar het nieuws van Yvonne. De video zag er een beetje georkestreerd uit en nu schrijft De Telegraaf dat het filmpje gewoon gemaakt werd door André’s neef Djarno. Zou het kunnen dat André bewust deze beelden heeft gelekt?

Hij heeft daar alleszins wel een goede reden voor. Zijn eigen docureeks verschijnt namelijk op 19 oktober op Videoland. Nederlandse media speculeren nu dus dat André en zijn nieuwe vriendin daarom het nieuws naar buiten hebben gebracht. 'Reality_FBI' vindt het alvast een slimme promostunt.

TAGS  I  André Hazes  I  Yvonne Coldeweijer