Nuria uit 'Blind Getrouwd' doet volgers smelten met prachtige foto van zoontje showbizz
showbizz

Nuria uit 'Blind Getrouwd' doet volgers smelten met prachtige foto van zoontje

Nuria uit 'Blind Getrouwd' doet volgers smelten met prachtige foto van zoontje

Nuria geniet van een zalige tijd met haar zoontje Tito. Daar deelt ze een heel schattig kiekje van op Instagram en haar volgers laten heel wat reacties achter.

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke namen 7 jaar geleden deel aan ‘Blind Getrouwd’. Het koppel besloot om samen te blijven na het experiment en ondertussen hebben ze ook al 2 zoontjes. Toch ging het even minder goed met het koppel. Zo stond Nuria op de rand van een burn-out, maar nu gaat het weer beter met haar.

Nuria geniet ondertussen terug van de kleine dingen in het leven, zoals van een gezellig momentje met haar zoontje. “Gewoon Tito en mama”, deelt ze op Instagram. “Met z’n tweeën in de zetel, wat knuffelen, wat zoentjes geven, wat lachen, vertellen over amfibieën want dat leerde hij op school, gewoon met elkaar…”, schrijft Nuria.

“En daar hoorde wel een leuke foto bij. Blurry but perfect”, zegt ze. Op de foto zien we Tito zijn mama een kusje op de wang geven en dat vinden Nuria's volgers heel lief. “Die momentjes zijn zo leuk hé”, “Genieten”, “Mooi, heerlijk even tijd voor elkaar”, “Niets mooier dan dit” en “Zalige momenten. Dat moet je koesteren”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws