Het geluk van Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' kan niet op: "Genieten maar!" showbizz
showbizz

Het geluk van Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' kan niet op: "Genieten maar!"

Het geluk van Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' kan niet op: "Genieten maar!"

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans verwelkomden twee weken geleden hun eerste kindje, een dochtertje genaamd Lily. Winnie deelt nu geweldig nieuws over de kleine spruit.

Voor Winnie en Jonah is ‘Blind Getrouwd’ duidelijk een geslaagd experiment. De twee zijn dolgelukkig met elkaar en dat geluk delen ze nu ook met dochtertje Lily. Winnie moet nu wat kwijt over haar, want Lily is ondertussen al 2 weken oud. Op Instagram heeft ze een mooie boodschap.

“Al 2 weken genieten van jouw geluidjes en gezichtje. Al 2 weken jou niet genoeg knuffels en kusjes kunnen geven. Al 2 weken ons hart dat overloopt van liefde en geluk dat we zo’n mooie en lieve dochter hebben gekregen. Al 2 weken Lily”, schrijft Winnie bij een prachtig plaatje van de baby.

Winnie’s volgers zijn ook helemaal weg van haar 'friemelmonstertje' en dat laten ze ook weten aan haar. “Wat een lief klein schatje”, “Oh lief zeg”, “Genieten!”, “Het mooiste wat er is”, “Wat een klein dutske! Veel geluk ermee” en “Oh, maar zo schattig”, klinkt het in de commentaren.

Populair

Laatste nieuws