Zit Monique Westenberg financieel aan de grond na breuk met André Hazes? showbizz
showbizz

Zit Monique Westenberg financieel aan de grond na breuk met André Hazes?

Zit Monique Westenberg financieel aan de grond na breuk met André Hazes?

Sinds de breuk met André Hazes lijkt het niet zo goed te gaan met Monique Westenberg. Er worden vooral vragen gesteld over haar financiën.

Het is definitief over en uit tussen Monique en André, want de zanger heeft ondertussen al een nieuwe vlam. Echter is dat niet het enige negatieve nieuws over Monique. Zo zijn er verschillende nieuwtjes die insinueren dat ze het momenteel financieel erg moeilijk zou hebben.

Monique’s tweede collectie voor Kruidvat ligt momenteel in de winkels. Haar eerste collectie was al een grote flop, maar deze doet het niet beter. “Die zooi loopt voor geen meter”, zei een Kruidvat-medewerker. Bovendien zou Monique zelfs enkele kledingstukken gratis hebben weggegeven.

Dat is niet het enige, want nu wordt ze ook beschuldigd van diefstal in Toverland. Een medewerkster van het pretpark reageerde op een Instagrambericht van Monique dat ze moeilijk deed over het betalen van een broodje. Echter is daar niets van waar volgens Monique, maar het kwaad is al geschied. Zo denken haar volgers nu dat ze financiële moeilijkheden heeft.

Populair

Laatste nieuws