Ex-schoondochter doet haar boekje open over beschuldigingen tegen Marco Borsato showbizz
showbizz

Ex-schoondochter doet haar boekje open over beschuldigingen tegen Marco Borsato

Ex-schoondochter doet haar boekje open over beschuldigingen tegen Marco Borsato

Als ex-vriendin van Marco Borsato’s zoon Luca beschikt Daisy natuurlijk over inside information. Nu spreekt ze openlijk over de beschuldigingen tegen Marco. Ze steekt haar mening dan ook niet onder stoelen of banken.

Luca en Daisy gingen recent uit elkaar. Marco’s zoon zou zijn vriendin meermaals bedrogen hebben en zelfs naaktfoto’s naar andere meisjes gestuurd hebben. Daar is Daisy al snel achtergekomen. Dat verhaal klinkt niet onbekend. Ook Marco Borsato zelf zou geen heilige zijn.

Hij wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice of Holland’. In ‘Allures’ op YouTube heeft Daisy heel wat te zeggen over de familie Borsato. “Ik zeg niet wat waar en niet waar is, want dat weet ik zelf ook niet, maar het is jammer dat iemand veroordeeld wordt voor er überhaupt een rechtszaak is geweest”, zegt ze.

Daisy gelooft wél dat Marco onschuldig is. Daar wil ze haar hand voor in het vuur steken. Ze is natuurlijk vaak bij de Borsato’s over de vloer gekomen en rept dan ook met geen slecht woord over haar ex-schoonfamilie. “Ik vind het echt een superlief gezin. Heel liefdevol en heel warm. Ik heb me er altijd thuis gevoeld”, aldus Daisy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws