Bart Cannaerts doet bijna het ondenkbare: "Nooit gedacht dit nog mee te maken" showbizz
showbizz

Bart Cannaerts doet bijna het ondenkbare: "Nooit gedacht dit nog mee te maken"

Bart Cannaerts doet bijna het ondenkbare: "Nooit gedacht dit nog mee te maken"

Het bijna ondenkbare lijkt stilaan toch werkelijkheid te worden. In ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ stevent Bart Cannaerts af op het record van Ella Leyers. Hij is dan ook vastberaden om het van haar af te snoepen.

Vijftien deelnames ver is Bart ondertussen. Geen enkele kandidaat kan hem dit seizoen nog inhalen. Hij is al zeker van een plekje in de grote finale. Maar kan hij het onklopbare record van Ella Leyers breken? Zij hield maar liefst achttien afleveringen stand. Maar Bart komt aardig in de buurt.

Volgens Erik speelt Bart het spel steeds beter. “Nog drie keer overleven en je evenaart het record van Ella Leyers. Ik had niet gedacht dat ik het nog zou meemaken”, zegt Erik. Ook Bart zelf had dit allesbehalve verwacht. Al durft hij er nu heel stiekem toch al van te dromen.

Eén ding is zeker: Bart zal zich wel moeten blijven bewijzen. De voorbije afleveringen moest hij steeds de finale spelen en daarbij kroop hij steeds door het oog van de naald. Hij krijgt vanavond pittige concurrentie van Danira Bouhkriss Terkessidis en Geert Meyfroidt, de winnaar van vorig seizoen. Of het geluk aan Barts kant blijft staan, zullen we deze week zien.

Populair

Laatste nieuws