-->

André Hazes dropt een grote bom: "Nu durf ik het wel te zeggen"

André Hazes dropt een grote bom:
Dinsdag 11 Oktober 2022 - 08:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

André Hazes staat momenteel volop in de schijnwerpers. Nu doet hij er nog een schepje bovenop met een schokkende bekentenis.

Het is bijna zover. Op 20 oktober verschijnt de langverwachte docureeks over het leven van André Hazes op Videoland. In de vijfdelige documentaireserie wordt André gevolgd tijdens misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven. Zo kampte hij met een burn-out en worstelde hij met enkele verslavingen. 

In de serie krijgen de kijkers een kant van André te zien die ze nog niet kennen. Zo is hij onder meer zeer kritisch over zichzelf en doet hij aan zelfreflectie. Dat krijgen we nu ook te zien in de eerste beelden van de docureeks die André op zijn Instagrampagina deelt. In de video durft hij eindelijk iets te bekennen.

“Tot een jaar geleden heb ik altijd geroepen dat ik niet verslaafd ben”, zegt André in het filmpje. “Nu durf ik wel te zeggen dat ik echt een heel groot probleem had”, bekent hij. Vervolgens krijgen we ook een heel sombere André te zien die het heel moeilijk heeft. “Als ik nu niet meer wakker word, vind ik het echt helemaal prima”, zegt hij.

 

TAGS  I  André Hazes