-->

Jamie-Lee Six moet dringend onder het mes: "Serieuze behandeling"

Jamie-Lee Six moet dringend onder het mes:
Dinsdag 11 Oktober 2022 - 19:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

We kunnen het leven van Jamie-Lee Six op de voet volgens dankzij haar sociale media. Zowel de leuke als de minder leuke momenten komen aan bod. Deze keer is het tweede aan de beurt. Jamie-Lee onderging namelijk een serieuze ingreep.

Actrice Jamie-Lee Six is gaan aankloppen bij haar plastische chirurg. Daar ging ze eerder al eens langs voor een borstvergroting omdat ze zich onzeker voelde. Ze komt daar dan ook openlijk voor uit. Nu is haar neus aan de beurt. “Medische behandeling door de beste Maarten Doornaert”, schrijft ze op Instagram.

Deze keer is het echter niet uit schoonheidsredenen. Dat misverstand wil Jamie-Lee meteen uit de weg. Het was wel degelijk een noodzakelijke ingreep. De actrice kon namelijk niet meer goed ademhalen door haar neus. En nu heeft ze ook ontdekt hoe dat kwam.

“Mama was blijkbaar helemaal vergeten dat ik vroeger eens van de tafel gevallen ben, echt waar”, klinkt het. Jamie-Lees neus was vanbinnen volledig verbrijzeld door een ongelukkig val tijdens haar kindertijd. Daardoor stond die ook niet meer helemaal recht. Dat probleem is nu opgelost. “Nu een weekje revalideren”, laat de actrice nog weten.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Jamie-Lee Six