Florence uit 'Blind Getrouwd' heeft het enorm moeilijk met Jiri's verleden showbizz
showbizz

Florence uit 'Blind Getrouwd' heeft het enorm moeilijk met Jiri's verleden

Florence uit 'Blind Getrouwd' heeft het enorm moeilijk met Jiri's verleden

Waar het in het begin wat stroef leek te gaan, gaat het bij Florence en Jiri nu in stijgende lijn. De huwelijksreis heeft hen duidelijk dichter bij elkaar gebracht. Maar bij terugkomst heeft Florence het wel even moeilijk.

Na de reis zijn de koppels klaar voor de volgende stap in het experiment: het samenwonen. Voor Florence en Jiri samen in hun appartementje intrekken, maken ze een tussenstop bij Jiri thuis. Daar heeft hij een tijdje gewoond met zijn ex. Dat is inmiddels twee jaar geleden, maar Florence heeft het er toch moeilijk mee.

“Ik vind dat heel gek. Ik mijn ogen is dat allemaal nog zo recent”, geeft ze toe aan haar wederhelft. “Jullie hebben daar zoveel herinneringen samen en wilden daar een toekomst opbouwen”, gaat ze verder. Maar Jiri denkt er anders over. Hij is niet zo gebonden aan het huis. Voor hem lijkt het ook allemaal niet meer zo recent. “Wij hebben zelfs niet zo lang samengewoond”, legt hij uit.

Uiteindelijk woont Jiri er al even lang alleen als dat hij er met zijn ex heeft gewoond. “Ik moet dat gewoon uit mijn hoofd zetten. Ik mag me er niet te veel op vastpinnen”, beseft Florence wel. Gelukkig kan ze haar knop al snel omdraaien en is de sfeer tussen de twee meteen weer goed. Bovendien geeft ze Jiri nog een schattige sleutelhanger om te tonen dat het wel snor zit tussen hen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws