-->

Aaron Blommaert verklapt per ongeluk groot geheim over 'The Masked Singer'

Aaron Blommaert verklapt per ongeluk groot geheim over 'The Masked Singer'
Woensdag 12 Oktober 2022 - 13:30   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Aaron Blommaert groeit stilaan uit tot een van de vaste gezichten van VTM. Het zou dus zomaar eens kunnen dat hij opduikt in het volgende seizoen van ‘The Masked Singer’.

In het voorjaar van 2023 keert ‘The Masked Singer’ terug op de buis. Wie in het derde seizoen zal zingen, is natuurlijk nog één groot mysterie. Al is de kans reëel dat Aaron Blommaert in een van de pakken zal zitten. We zien Aaron vooral als acteur in ‘Familie’ of presentator van ‘Tien Om Te Zien’ of ‘The Voice van Vlaanderen’, maar we mogen niet vergeten dat hij een enorm zangtalent heeft.

“Mensen denken elk jaar opnieuw dat ik meedoe”, vertelt Aaron in Humo. Maar hij moet iedereen helaas teleurstellen. Hij verklapt al dat hij niet - of zelfs nooit - in zo’n pak zal kruipen. “Ik zou sowieso nee zeggen”, gaat hij verder. Niet omdat hij er geen tijd voor heeft, maar gewoon omdat hij het niet durft, geeft hij eerlijk toe.

“Het lijkt me eng om in een pak te zitten en enkel je stem te kunnen gebruiken. Ik zou heel hard twijfelen of die wel sterk genoeg is”, aldus Aaron. “En ik weet ook niet of ik bekend genoeg ben om mee te doen.” 

TAGS  I  Aaron Blommaert  I  The Masked Singer