Celine Van Ouytsel heeft iets groots te vieren, Ellen Callebout laat zich horen showbizz
showbizz

Celine Van Ouytsel heeft iets groots te vieren, Ellen Callebout laat zich horen

Celine Van Ouytsel heeft iets groots te vieren, Ellen Callebout laat zich horen

Het is een speciale dag voor Celine Van Ouytsel. Dat deelt ze zelf mee op Instagram. Ze wordt dan ook eens stevig in de bloemetjes gezet, letterlijk.

Celine Van Ouytsel viert vandaag groot feest. De ex-Miss België mag namelijk 26 kaarsjes uitblazen. Speciaal voor haar dagje wordt ze eens stevig in de bloemetjes gezet. En dat mag je best letterlijk nemen.

Op Instagram zien we Celine poseren met een gigantische bos rozen, en die telt een heel pak meer dan 26 bloemen. Nog groter dan het boeket is Celines brede glimlach. Ze is helemaal in de wolken. En daar zorgen nu ook haar volgers voor met al hun gelukswensen.

“Gelukkige verjaardag, Celine”, “Proficiat prinses” en “Happy birthday, knapperd”, vatten de reacties zowat samen. “Gefeliciteerd”, wensen ook Ellen Callebout en radiopresentatrice Ann Van Elsen haar toe. “Maak er een leuke dag van”, wil iemand kwijt. En dat zal er zeker niet aan mankeren. Celine heeft nu namelijk heel wat bloemetjes om buiten te zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws