K3'tjes Marthe en Julia onthullen meer over naam en geslacht van Hannes baby showbizz
showbizz

K3'tjes Marthe en Julia onthullen meer over naam en geslacht van Hannes baby

K3'tjes Marthe en Julia onthullen meer over naam en geslacht van Hannes baby

Nog twee maanden en Hanne Verbruggen wordt voor het eerst mama. Zelf weten de kersverse ouders het geslacht van hun kleine spruit al, maar dat houden ze mooi voor zichzelf.

Of mede-K3’tjes Marthe De Pillecyn en Julia Boschman hier meer over weten, houden ze mooi voor zichzelf. Maar één ding is zeker: het wordt een leuke baby. “Ik denk dat als het een meisje wordt, het echt een cool meisje gaat worden. En als het een jongen wordt, een coole jongen”, vertelt Marthe in HLN Showbits.

Julia lijkt in ieder geval al lang een sterk vermoeden te hebben. Haar voorgevoel laat haar meestal niet in de steek. Maar ze houdt de lippen stevig op elkaar. “Het is echt aan Hanne om het uiteindelijk bekend te maken”, besluit ze. “Wie weet doet ze dat nog voor ze bevalt, en anders komen we het erna te weten”, aldus Julia.

De K3’tjes durven wel een gokje te wagen naar de naam. Daar hebben ze het bij de lunch blijkbaar al vaak uitvoerig over gehad. Zij zijn het eens over de naam waarnaar Hannes kindje volgens hen gaat luisteren. “Wij vinden Robin een hele leuk naam. Dat kan zowel voor een meisje als voor een jongen”, klinkt het. Zo blijven ze tegelijk ook lekker mysterieus.

Populair

Laatste nieuws